Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Heso Покажи съобщение
    Моля колеги да ме насочите към човек който разбира от Ел. по алфата.

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Имам проблем с музиката, прекъсва (губи сигнал на радио и на флашка) Моля за съдействие и помош
    Колега, вероятно проблемът ти се дължи на лоша връзка с антената. Трябва да се проверят връзките на антената отзад на ICS - а или тези на антенния усилвател.
    Усилвателят се намира под задната дясна тапицерия над облегалката на задната седалка (вдясно от задното стъкло).

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колеги, на някой да му се намира непотребен фар от 166 преди фейслифт-а? Може да е със счупено стъкло, счупен корлус, скапан релфектор, ляв/десен няма значение. Трябва ми за експерименти. Искам да вградя лед светлини които да се ползват като дневни, без да се преработват рефлекторите, без да се слагат грозни ленти по бронята тип " пернишки тунинг". Идеята ми е всичко да е скрито във фара.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Нямам фар, но имах подобна идея, да разположа определен брой LED тук:

Ако идеята ти е подобна, то информацията касаеща размерите на плочката (любезно предоставена от колегата Pitbull) може да ти е полезна.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Боби цял фар ли ти трябва или само части от него.
          Имах някъде разглобен фар но не помня какво оставих от него, мисля,че каквото беше счупено го изхвърлих.
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
            Боби цял фар ли ти трябва или само части от него.
            Имах някъде разглобен фар но не помня какво оставих от него, мисля,че каквото беше счупено го изхвърлих.
            Трябва ми поне рефлекторите да са цели и задната час на корпуса да е здрав.

Любо деята ми е да направя така, че целия фар да свети тип фар с крушка Н4, не само определена точка или лента от него.
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Какво ще кажете за това, отнася се за нас: Що за мъж е според колата, която кара:

Lancia, Алфа Ромео, Fiat

Момчетата, които карат (италиански коли) обикновено са по-сериозни, дори леко строги. Трудно може да им се противоречи, но пък и не се налага често, защото имат способността винаги да са прави. Те са истински ценители на женската красота! Няма да ги видите да ухажват някое грозновато момиче. Романтиката не е тяхната стихия. Те пленяват с магнетичен поглед и страхотно отношение. Могат да накарат всяка жена да се чувства наистина специална и без да й правят нощни серенади! )))
              Alfa 166jtd,1999

Comment

• Е па оно си е те така!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• И аз по някога правя серенади пред нас, като видя 17.7 на бордовия комп и цялата махала излиза по терасите...

Comment

• Хахахахаха вярно,вярно

Comment

• На 17.7 требе да виеш като вУк при пълнолуние ахаххах
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Оф, дайте някакъв акъл, не се издържа вече. След последната интервенция, кората под предния прозорец не уплътнява добре с прозореца и тече като лейка вътре. Половината болтове които я държат превъртяха, и на места уплътнението не уплътнява нищо. Притеснява ме, че в тези дъждове, цялата вода влиза между купето и двг. Нова кора няма да помогне, защото както споменах са превъртели втулките. Какво да я правя тая кола, вече съвсем сериозно се замислям да я махам, по-голям боклук в техническо отношение не съм докосвал.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Оф, дайте някакъв акъл, не се издържа вече. След последната интервенция, кората под предния прозорец не уплътнява добре с прозореца и тече като лейка вътре. Половината болтове които я държат превъртяха, и на места уплътнението не уплътнява нищо. Притеснява ме, че в тези дъждове, цялата вода влиза между купето и двг. Нова кора няма да помогне, защото както споменах са превъртели втулките. Какво да я правя тая кола, вече съвсем сериозно се замислям да я махам, по-голям боклук в техническо отношение не съм докосвал.
                          Ако видиите превъртат в пластмасата вземи стяжка пъхни я в превъртялата резба завий видията и отрежи излишното преди да я стегнеш до край.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Ако видиите превъртат в пластмасата вземи стяжка пъхни я в превъртялата резба завий видията и отрежи излишното преди да я стегнеш до край.
                            Точно това се случва... Същото става и с крайните пластмасови елементи, които крепят страничното уплътнение на предния джам. Даже на магистралата се чува, че "плющи" от там... Това със стяжката ще го пробвам, като мушна някоя свинска опашка.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              Точно това се случва... Същото става и с крайните пластмасови елементи, които крепят страничното уплътнение на предния джам. Даже на магистралата се чува, че "плющи" от там... Това със стяжката ще го пробвам, като мушна някоя свинска опашка.
                              Ако е много широко може да пъхнеш и две.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                На 17.7 требе да виеш като вУк при пълнолуние ахаххах
                                К'во рИвете при 17/100 на дисплея? То си е направо супер разход. При мен стига и до 28/100

---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Оф, дайте някакъв акъл, не се издържа вече. След последната интервенция, кората под предния прозорец не уплътнява добре с прозореца и тече като лейка вътре. Половината болтове които я държат превъртяха, и на места уплътнението не уплътнява нищо. Притеснява ме, че в тези дъждове, цялата вода влиза между купето и двг. Нова кора няма да помогне, защото както споменах са превъртели втулките. Какво да я правя тая кола, вече съвсем сериозно се замислям да я махам, по-голям боклук в техническо отношение не съм докосвал.
                                По принцип тази кора не е предназначена да спира водата и въздуха да влизат в купето. Ако беше така като вдигнеш 160 щеше да става егати вихрушката в купето, а при дъжд ще трябва да караш с очила за гмуркане. Провери си челното стъкло дали не е разлепено или да са спестили някъде силикона ако е сменяно. Провери и купето дали не е дупчено в този отсек, дали не липсва някоя тапа някъде и дали не са запушени отводнителните му отвори.
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X